Política de devolucions. Talles i manteniment de les peces.

  • 1.- Atenció al client.

Si és per a informació general: info@cadebou.es
Si és per a incidències en alguna comanda
: pedidos@cadebou.es

  • 2.- Talles, qualitats i rentat de les peces.

Les nostres samarretes són 100% de cotó d'alt gramatge. Les fabriquem exclusivament per a la nostra marca "Ca de Bou" i sota el nostre exclusiu patronatge. Les samarretes de "Models Especials" són també de cotó 100% i fabricades per altres empreses amb els seus propis patrons. En aquest cas "Ca de Bou" les estampa i personalitza. Totes les estampacions són serigrafia tèxtil, vinil tèxtil directe o estampació digital directa segons el model triat. Totes les peces s'han de rentar en aigua freda (a menys de 30 graus), mai assecar a l'assecadora i planxar del revés perquè la calor no afecti directament a l'estampació. Si se segueixen aquestes instruccions, les nostres peces i els seus estampacions tindran una llarga vida; en cas contrari, sobretot a les samarretes blanques, les tires taronges de cotó personalitzades amb la marca "Ca de Bou" poden destenyir i no ens podrem fer responsables de les mateixes ni procedir al seu canvi.

En el següent quadre podeu veure les mesures de les nostres samarretes originals "Ca de Bou" tipus Slim-Fit.

MedidasEn tots els models de la nostra botiga WEB tens un esquema semblant en el qual es detallen les talles.

  • 3.- Condicions i despeses d'enviament.

Els enviaments es fan per missatgeria privada. Posa sempre una direcció en què els puguis rebre i totes les dades. Es faran dos intents de lliurament, deixant un missatge per a la seva recollida al magatzem en el cas de que cap intent sigui atès. Si tenim la peça en estoc, els enviaments triguen de 2 a 4 dies hàbils. En cas que s'esgoti el model sol·licitat ens posaríem en contacte amb tu per comunicar-te el nou termini de lliurament. En els "Models Especials", ja que estan fets sota demanda personalitzada, el termini de lliurament serà de 5 a 8 dies hàbils. Els preus són unitaris per cada comanda: 6,00.- € a Balears. 8,00.- € a la Península. Demana'ns informació si vols rebre la teva comanda a Europa o Canàries i et proporcionarem les tarifes.

  • 4.- Formes de pagament.

PayPal. Transferència bancària. Plataforma bancària segura de pagament per targeta.

  • 5.- Condicions d'anul·lació o canvis de la compra.

Per a l’ANUL·LACIÓ DE LA COMPRA: disposes de 24 hores des del moment de la seva realització. Has enviar un correu electrònic a: pedidos@cadebou.es  indicant totes les dades de la teva compra, incloent el número de comanda (que figura al mail de confirmació).

Per CANVIS d'un producte:

- En cas que la peça estigui danyada, amb alguna tara o si t’hem enviat una talla que no vas sol·licitar disposes de 7 dies naturals des del moment de la seva recepció. Has d'enviar un correu electrònic a pedidos@cadebou.es i t'indicarem si disposem d'aquesta peça en estoc i de com procedir a l'enviament de la peça als nostres magatzems. Un cop rebuda la peça a canviar, i si la peça demanada està en estoc, te l’enviarem de la manera habitual sense cap cost per a tu, en cas contrari, t'avisarem del temps que pot tardar.

- Encara que publiquem les mesures de les talles en tots els nostres models pot ser que la talla rebuda sigui la que vas sol·licitar però no sigui del teu gust; en aquest cas disposes de 7 dies naturals des del moment de la seva recepció per al seu canvi. Has d'enviar un correu electrònic a pedidos@cadebou.es i t'indicarem si disposem d'aquesta peça en estoc i de com procedir a l'enviament de la peça als nostres magatzems pel mètode que tu prefereixis ja que aquest enviament anirà a càrrec teu. Un cop rebuda la peça a canviar, i si la peça demanada està en estoc, te l’enviarem de la manera habitual sense cap cost per a tu, en cas contrari, t'avisarem del temps que pot trigar.

- No s'admetran ANUL·LACIÓNS DE COMPRES ni CANVIS PER MOTIU DE TALLES en els "Models especials" ja que es fan sota comanda personalitzada.

- No s'admetran canvis si la peça té senyals d'haver estat usada.

- En el cas de no disposar de la peça demanada per al seu canvi en estoc se t'enviarà un val de la mateixa quantitat d'euros que la compra original a canviar durant un any per qualsevol dels nostres productes de la Web.

- No s'admeten DEVOLUCIONS de les compres una vegada rebudes al teu domicili.